Редактор: e-mail: Кадър бТВИма ли случаи на заболели от covid-19 или заразени

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВИма ли случаи на заболели от covid-19 или заразени
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Няма нито един заразен или болен от ковид в хотелите в България

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Има ли случаи на болни от covid-19 или инфектирани по време на отмора в зимните ни курорти сега и по какъв начин се реагира след подобен сигнал? Това е първият въпрос, който аз задавам, когато посетя някое място за настаняване. Първо се насочвам към рецепцията и желая да видя каква е резервацията в хотела. Също по този начин, това, което ревизираме е, дали има профилирани covid пространства, по този начин наречените обособени стаи, в които, в случай че има такива случаи, туристите незабавно би трябвало да бъдат изолирани и отведени, с цел да няма достъп до останалата група от туристи. Към сегашния миг инспекциите, които вършим, потвърждават, че няма нито един инфектиран и болен в местата за настаняване

Това сподели Марияна Николова в “Лице в лице “ по БТВ.

 

Обикновено, знаете, че и бизнесът е самодисциплиниран, има и тест, който беше въведен в допълнение при влизане, изключително за задграничните туристи. Също по този начин, доста от туристите към този момент се имунизират предвид на убеденост. Все отново цялото успокоение зависи от медицински риск, който всеки един човек преценя дали да бъде за него, само че аз персонално като министър на туризма и като вицепремиер, предлагам на нашия отрасъл преди летния сезон да се имунизира и такова предложение съм направила към Националния имунизационен щаб. Всички, които работят в нашия бранш, и личният състав, да бъдат имунизирани, с цел да може въпреки всичко да внесем едно успокоение на туристите и изключително на чужденците, които идват при нас. Печатът за здравословна и безвредна дестинация на България, който ние получихме от Световния съвет по пътувания, желая да бъде предпазен и това е моята упоритост, сподели още министърът на туризма Марияна Николова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР